Firma la Declaración de Pau

Inglés. Japonés. Alemán. Español. Italiano. 中文. Francés. Noruego. Sueco. Pусский. polskie. বাংলা।. हिंदी।. 한국어. Portugués. فارسی. العربية. Українська. Català. Organizaciones firma el compromiso aquí. Obtener hojas de registro. Compra un póster enmarcado de este compromiso de paz aquí.
“Entenc que les guerres i el militarisme ens fan menys segurs en lloc de protegir-nos, que maten, fereixen i traumatitzen adult, nens i nadons, danyen greument el medi natural, erosionen les llibertats civils i drenen les nostreseconomics, desviant els recursos de les activitats que afirman la vida. Em comprometo a participar i donar suport als esforços no-violents per acabar amb totes les guerres i els preparatius per a la guerra i per crear una pau justa i sostenible”.
Versión catalana: Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear, Catalunya
¿Qué vols dir?
 • Guerras y militarismo: per guerres ens referim a l'ús organitzat, armat i massiu de la violència mortal; i per militarisme entenem los preparatius per a la guerra, inclusa la construcción de armas y militares y la creación de culturas favorables a la guerra. Refutar els ácaros que solen recordar la guerra y el militarismo.
 • Menys seguro: este es peligro por las guerras, las pruebas de armas, otros impactos del militarismo y el riesgo de apocalipsis nuclear.
 • Matar, ferir i traumatitzar: la guerra es una de les causas principales de mort i sofrimento.
 • Danyar el entorn: la guerra y el militarismo hijo grandes destructores del clima, la terra i l'aigua.
 • Erosionar las libertades civiles: la guerra es la justificación central del secret gubernamental i l'erosió dels drets.
 • Drenar las economías: guerra ens empobreix.
 • Desviación de recursos: la guerra malgasta 2 billones de dólares anuales que podria fer un món de bé. Esta es la forma principal en qué la guerra mata.
 • Esforços no-violentos: incluir a , des d'esdeveniments educatius fins a l'art, passant per lobby, desinversió, protestes i quedar-se davant de camions plens d'armes.
 • Pau sostenible i justa: l'activisme no-violent només té més èxit que la guerra en allò que supuestamente sirve para la guerra: acabar con las ocupaciones, las invasiones y la tirania. También es más probable que sea tradueixi en una pau duradora, una pau estable perquè no va acompañada de injusticia, amargor i set de venjança, un pau basado en el respeto dels drets de tots.
¿Por qué firmar?
 • Uneix-te a la creixent xarxa mundial World BEYOND War, con miembros de 193 paises d'arreu del món. En aumentar el número de firmantes del compromiso de paz, demostramos el poder de nuestro pueblo, mostrándonos al mundo que tiene un apoyo global masivo para la abolición de la guerra.
 • Marque las cajas de la página que aparecen después de firmar el compromiso para indicar sus intereses de interés., com ara la desinversió o el tancament de bases militares. Seguirem amb oportunitats per prendre mesures en aquestes campanyes!
 • Suscríbete a nuestra lista de correu electrònic global per rebre boletines informatius quinzenals i altres actualitzacions importants amb les últimes notícies contra la guerra d'arreu del món, props esdeveniments contra la guerra/pro-pau, peticions, campanyes i alertes d'acció.
 • Connecteu-vos con otros activistas de la nuestra xarxa global que treballen en campañas similares arreu del món per compartir històries d'activisme i aprendre els uns dels altres.
 • Aconsegueix acceso a nuestros recursos per ayudar-te a organizar i promocionar los teus esdeveniments i campanyes contra la guerra/pro-pau a un público global. Podem ayudar con la organización de eventos, diseño gráfico, diseño de espacios web, asignación de seminarios web, planificación estratégica de campañas y mucho más.
 • Después de firmar, afegiu una breve declaración citable sobre per què voleu acabar con la guerra, que ens ofereix un material fantàstic per a les xarxes socials i altres mitjans.
Traducir a cualquier idioma