Signa la Declaració de Pau

Αγγλικά. 日本語. Deutsch. español. ιταλικά. 中文. Français. Norsk. svenska. Pусский. Polskie. বাংলা.. हिंदी.. 한국어. Πορτογάλος. فارسی. العربية. Ουκρανός. Català. Οργανισμοί υπογράψτε τη δέσμευση εδώ. Παίρνω φύλλα εγγραφής. Αγοράστε μια πλαισιωμένη αφίσα αυτής της υπόσχεσης ειρήνης εδώ.
«Entenc que les guerres i el militarisme ens fan menys segurs en lloc de protegir-nos, que maten, fereixen i traumatitzen ενήλικες, nens i nadons, danyen greument el medi natural, erosionen les llibertats civils i drenenvinomssloss, de les activitats que afirmen la vida. Em comprometo a participar i donar support als esforços no-violents per acabar amb totes les guerres i els preparatius per a la guerra i per crear una pau justa i sostenible».
Καταλανική έκδοση: Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear, Catalunya
Ποιος είναι ο σκηνοθέτης;
 • Guerres i militarisme: per guerres ens referim a l'ús organitzat, armat i massiu de la violència mortal; i per militarisme entenem els preparatius per a la guerra, inclosa la construcció d'armes i militars i la creació de Cultures favorables a la guerra. Rebutgem els ακάρεα que solen recolzar la guerra i el militarisme.
 • Menys segur: estem en κίνδυνος per les guerres, les proves d'armes, altres impactes del militarisme i el risc d'apocalipsi πυρηνικά.
 • Matar, ferir i traumatitzar: la guerra és una de les κύριες αιτίες de mort i sofriment.
 • Danyar l'entorn: la guerra i el militarisme son grans destructors del clima, la terra i l'aigua.
 • Erosionar les llibertats civils: la guerra és la justificació κεντρικό del μυστικό κυβερνητικό και l'erosió dels drets.
 • Drenar les economies: πόλεμος ens empobreix.
 • Επιστροφή στην αρχή: la guerra malgasta 2 δισεκατομμύρια δολάρια anuals que podria fer un món de bé. Aquesta és la forma principal en què la guerra mata.
 • Esforços no-violents: inclouen μικρό παιδί, des d'esdeveniments educatius fins a l'art, passant per lobby, desinversió, protestes i quedar-se davant de camions plens d'armes.
 • Pau sostenible i justa: l'activisme no-violent no només té més èxit que la guerra en allò que suposadament serveix per a la guerra: acabar amb les ocupacions i les εισβολές στην Τυράνια. També és més probable que es tradueixi en una pau duradora, una pau estable perquè no va acompanyada d'injustícia, amargor i set de venjança, una pau basada en el respecte dels drets de tots.
Per què signar;
 • Uneix-te a la creixent xarxa mundial World BEYOND War, amb membres de 193 països d'arreu del món. En augmentar el nombre de signants del compromís de pau, demostrem el poder del nostre poble, mostrant al món que hi ha un suport global massiu per a l'abolició de la guerra.
 • Marqueu les caselles de la pàgina que apareix després de signar el compromís per indicar les vostres àrees d'interès, com ara la desinversió o el tancament de bass militars. Seguirem amb oportunitats per prendre mesures en aquestes campanyes!
 • Subscriu-te a la nostra llista de correu electrònic global ανά rebre butlletins πληροφοριες κουιντζεναλ και αλλες πραγματικοτητες σημαντικες amb les últimes notícies contra la guerra d'arreu del món, proper esdeveniments contra la guerra/pro-pau, petitions, campanyes i alertes d'acció.
 • Connecteu-vos amb altres activistes de la nostra xarxa global que treballen en campanyes παρόμοια arreu del món ανά σύγκριση ιστοριών d'activisme και aprendre els uns dels altres.
 • Aconsegueix accés als nostres recursos per ajudar-te a organitzar i promocionar els teus esdeveniments i campanyes contra la guerra/pro-pau a un public global. Podem ajudar amb l'organització d'esdeveniments, disseny gràfic, disseny de llocs web, allotjament de seminaris web, planificació estratègica de campanyes i molt més.
 • Després de signar, afegiu una breu declaració citable sobre per què voleu acabar amb la guerra, que ens ofereix un material fantastic per a les xarxes socials i altres mitjans.
Μετάφραση σε οποιαδήποτε γλώσσα