(Nederlandse) HOE BOUWEN WIR EEN GLOBAL VEILIGHEIDSSYSTEEM: EEN ALTERNATIEF VOOR OORLOG

Samenvatting van het boek van Wereld VOORBIJ Oorlog
"Een Globaal Veiligheidssysteem: Ein Alternatief voor Oorlog"

Hier finden Sie Informationen zum Thema „Een Wereldwijd Veiligheidssysteem: een alternatief voor oorlog“ (in het Engels: „Ein globales Sicherheitssystem: Eine Alternative zum Krieg“). Het boek schetst im Detail welke oorlogspijlers moeten worden afgebroken zodat het hele bouwwerk van het oorlogssysteem kan instorten, en wir trafen de reeds aanwezige fundets van vre de een wereld kunnen bouwen waarin iedereen veilig zal zijn. Het boek biedt ook een uitgebreide blauwdruk en een actieplan voor het beëindigen van alle oorlo- gen. Het pad naar het beëindigen van oorlog en het vestigen van het Alternatieve Globaal Veiligheidssys- teem (AGVS) kann über drie strategieën bereikt werden: 1) het demilitariseren van veiligheid; 2) Der Beheersen van Conflicten Zonder Geweld, en 3) Der Creëren Van Een Cultuur Van Vrede. Deze drie strategieën liggen zehn grondslag aan onze blauwdruk.

Deze samenvatting is een startpunt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar -en zich willen inzetten voor-afschaffing van oorlog. Het is ook een onschatbare bron voor beleidsaanbevelingen en voor burgeractie voor een meer vreedzame wereldorde. Die Konzeption, Strategie und das Leiden der Prinzipien wurden im Detail über die Onze-Website in verschillten Formaten (pdf, ebook, print) (https://worldbeyondwar.org/alternative/) festgelegt.

Kaufen Sie
Unsere Kampagnen

Wie man den Krieg beendet

Online-Kurse
Helfen Sie uns zu wachsen

Kleine Spender halten uns am Laufen

Wenn Sie sich für einen wiederkehrenden Beitrag von mindestens 15 USD pro Monat entscheiden, können Sie ein Dankeschön auswählen. Wir danken unseren wiederkehrenden Spendern auf unserer Website.

Dies ist Ihre Chance, a neu zu erfinden world beyond war
Kommende Veranstaltungen
WBW-Shop
In jede Sprache übersetzen