Signa la Declaració de Pau

English. 日本語. Deutsch. Español. Italiano. 中文. Français. Norsk. Svenska. Pусский. Polskie. বাংলা।. हिंदी।. 한국어. Português. فارسی. العربية. Українська. Català. Organizations sign the pledge here. Get sign-up sheets. Buy a framed poster of this peace pledge here.
“Entenc que les guerres i el militarisme ens fan menys segurs en lloc de protegir-nos, que maten, fereixen i traumatitzen adults, nens i nadons, danyen greument el medi natural, erosionen les llibertats civils i drenen les nostres economies, desviant els recursos de les activitats que afirmen la vida. Em comprometo a participar i donar suport als esforços no-violents per acabar amb totes les guerres i els preparatius per a la guerra i per crear una pau justa i sostenible”.
Versió catalana: Grup de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear, Catalunya
Què vols dir?

 • Guerres i militarisme: per guerres ens referim a l’ús organitzat, armat i massiu de la violència mortal; i per militarisme entenem els preparatius per a la guerra, inclosa la construcció d’armes i militars i la creació de cultures favorables a la guerra. Rebutgem els mites que solen recolzar la guerra i el militarisme.
 • Menys segur: estem en perill per les guerres, les proves d’armes, altres impactes del militarisme i el risc d’apocalipsi nuclear.
 • Matar, ferir i traumatitzar: la guerra és una de les principals causes de mort i sofriment.
 • Danyar l’entorn: la guerra i el militarisme són grans destructors del clima, la terra i l’aigua.
 • Erosionar les llibertats civils: la guerra és la justificació central del secret governamental i l’erosió dels drets.
 • Drenar les economies: la guerra ens empobreix.
 • Desviació de recursos: la guerra malgasta 2 bilions de dòlars anuals que podria fer un món de bé. Aquesta és la forma principal en què la guerra mata.
 • Esforços no-violents: inclouen tot, des d’esdeveniments educatius fins a l’art, passant per lobby, desinversió, protestes i quedar-se davant de camions plens d’armes.
 • Pau sostenible i justa: l’activisme no-violent no només té més èxit que la guerra en allò que suposadament serveix per a la guerra: acabar amb les ocupacions i les invasions i la tirania. També és més probable que es tradueixi en una pau duradora, una pau estable perquè no va acompanyada d’injustícia, amargor i set de venjança, una pau basada en el respecte dels drets de tots.

Per què signar?

 • Uneix-te a la creixent xarxa mundial World BEYOND War, amb membres de 193 països d’arreu del món. En augmentar el nombre de signants del compromís de pau, demostrem el poder del nostre poble, mostrant al món que hi ha un suport global massiu per a l’abolició de la guerra.
 • Marqueu les caselles de la pàgina que apareix després de signar el compromís per indicar les vostres àrees d’interès, com ara la desinversió o el tancament de bases militars. Seguirem amb oportunitats per prendre mesures en aquestes campanyes!
 • Subscriu-te a la nostra llista de correu electrònic global per rebre butlletins informatius quinzenals i altres actualitzacions importants amb les últimes notícies contra la guerra d’arreu del món, propers esdeveniments contra la guerra/pro-pau, peticions, campanyes i alertes d’acció.
 • Connecteu-vos amb altres activistes de la nostra xarxa global que treballen en campanyes similars arreu del món per compartir històries d’activisme i aprendre els uns dels altres.
 • Aconsegueix accés als nostres recursos per ajudar-te a organitzar i promocionar els teus esdeveniments i campanyes contra la guerra/pro-pau a un públic global. Podem ajudar amb l’organització d’esdeveniments, disseny gràfic, disseny de llocs web, allotjament de seminaris web, planificació estratègica de campanyes i molt més.
 • Després de signar, afegiu una breu declaració citable sobre per què voleu acabar amb la guerra, que ens ofereix un material fantàstic per a les xarxes socials i altres mitjans.

Translate To Any Language