Signa la Declaració de Pau

engleski. 日本语. Deutsch. español. Italiano. 中文. Français. Norsk. Švedski. Pusskij. Polskie. বাংলা।. हिंदी।. 한국어. português. فارسی. العربية. Українська. Català. organizacije potpišite tu zalog. Uzmi listovi za prijavu. Ovdje kupite uramljeni poster ovog mirovnog obećanja.
“Entenc que les guerres i el militarisme ens fan menys segurs en lloc de protegir-nos, que maten, fereixen i traumatitzen adults, nens i nadons, danyen greument el medi natural, erosionen les llibertats civils i drenen lescon nostess descures de les activitats que afirmen la vida. Em comprometo a participar i donor suport als esforços no-violents per acabar amb totes les guerres i els preparatius per a la guerra i per crear una pau justa i sostenible”.
Katalonska verzija: Grupa de Científics i Tècnics per un Futur No Nuclear, Catalunya
Què vols dir?
 • Guerres i militarisme: per guerres ens referim a l'ús organitzat, armat i massiu de la violència mortal; i per militarisme entenem els preparatius per a la guerra, inclosa la construcció d'armes i militars i la creació de cultures favorables a la guerra. Rebutgem els grinje que solen recolzar la guerra i el militarisme.
 • Menys segur: estem en opasnost per les guerres, les proves d'armes, altres impactes del militarisme i el risc d'apocalipsi nuklearnog.
 • Matar, ferir i traumatzar: la guerra és una de les glavni uzroci de mort i sofriment.
 • Danyar l'entorn: la guerra i el militarisme són grans destructors del clima, la terra i l'aigua.
 • Erosionar les llibertats civils: la guerra és la justificació central del secret governnamental i l'erosió dels drets.
 • Drenar les economies: rat ens empobreix.
 • Desviació de recursos: la guerra malgasta 2 milijarde dolara anuals que podria fer un món de bé. Aquesta és la forma principal en què la guerra mata.
 • Esforços no-violents: inclouen tot, des d'esdeveniments educatius fins a l'art, passant per lobby, desinversió, protestes i quedar-se davant de camions plens d'armes.
 • Pau sostenible i justa: l'activisme no-violent no només té més èxit que la guerra en allò que suposadament serveix per a la guerra: acabar amb les ocupations i les invasions i la tirania. També és més probable que es tradueixi en una pau duradora, una pau estable perquè no va acompanyada d'injustícia, amargor i set de venjança, una pau basada en el respekte dels drets de tots.
Per què signar?
 • Uneix-te a la creixent xarxa mundial World BEYOND War, amb membres de 193 països d'arreu del món. En augmentar el nombre de signants del compromís de pau, demostrem el poder del nostre poble, mostrant al món que hi ha un suport global massiu per a l'abolició de la guerra.
 • Marqueu les caselles de la pàgina que apareix després de signar el compromís per indicar les vostres àrees d'interès, com ara la desinversió o el tancament de bases militars. Seguirem amb oportunitats per prendre mesures en aquestes campanyes!
 • Pretplatite se a la nostra llista de correu electrònic global per rebre butletins informatius quinzenals i altres currentitzacions importants amb les últimes notícies contra la guerra d'arreu del món, proper esdeveniments contra la guerra/pro-pau, molbe, campanyes i alertes d'acció.
 • Connecteu-vos amb altres activistes de la nostra xarxa global que treballen en campanyes similars arreu del món per compartir històries d'activisme i aprendre els uns dels altres.
 • Aconsegueix accés als nostres recursos per ajudar-te a organitzar i promocionar els teus esdeveniments i campanyes contra la guerra/pro-pau a un public global. Podem ajudar amb l'organització d'esdeveniments, disseny grafic, disseny de llocs web, allotjament de seminaris web, planificació estratègica de campanyes i molt més.
 • Després de signar, afegiu una breu declaració citable sobre per què voleu acabar amb la guerra, que ens ofereix un material fantàstic per a les xarxes socials i altres mitjans.
Prevedi na bilo koji jezik